Stand by...

Mostantól

… talán kicsit másképp fogok blogolni. Bár eddig nem is igazán tettem, ha mondjuk a hónapos kihagyásokat nézzük a postok közt.

Volt már ilyen nagyújrakezdéspost, amiből nem lett smi, most talán lesz, vagy nem, majd meglátjuk. Az alap ötlet annyi, h kicsit szemléletet váltok, tágítom a témák körét, és megpróbálok túlzott tökéletességvágyamból kicsit lejjebb adni.

Témában eddig az “élményeim, és nagy gondolataim a világ nagy, elvont dolgairól” irányvonalat követtem, ami el nem tűnik, csak átalakul, és kiegészül olyanokkal, mint pl:

  • hasznos tippek IT témában (nem lesz kockablog, se tutorialgyűjtemény az oldalból elvileg, csak pár, kicsit furfangosabb felhasználókat célzó leírás, arról, hogyan tehetik könnyebbé az életüket a gép előtt
  • gondolatok konkrét, de nem személyes témákba
  • meg bármi ami még eszembe jutt

A postok mennyiségben a legnagyobb változás viszont más miatt lesz terveim szerint: eddig sok írás befejezése/elkezdése amiatt hiúsult meg, h túl alaposan akartam írni, mindent össze akartam szedni, ami csak eszembe juthat/fellelhető. De azóta rájöttem, ez fölösleges, nem enciklopédia készül, és nem is nyomtatott formában, szóval senkinek az élete nem múlik egy-egy kihagyott/elírt mondaton, és ha később mégis vágyat érzek a kimaradtak közlésére, smibe sem kerül. Így terveim szerint nagyságrendekkel több lesz a közzétett anyag, és talán emészthetőbb, rövidebb, tömörebb is.

Technikailag a háttérben is akarok ezt-azt változtatni, a legfontosabbak, melyek olvasói oldalról is feltűnőek lehetnek:

  • ismét új, egyedi kinézet (tudom h sokad-rendű, de mivel ez a blog elsősorban azért van, h az én kis alkotásom legyen, azt akarom, h tényleg az enyémnek érezzem, kocka énemnek pedig ehhez kell egy saját sablon
  • kísérletet akarok tenni arra, h pár online felületet, ahol szintén információt közlök/osztok tovább, itt is megmutassak, azért h az esetleges olvasó pl. itt helyben láthassak, mik voltak az utolsó hírek, amelyek megtetszettek (még nem tudom pontosan milyen formában, és pontosan melyikeket)
  • ki akarok találni vmi, lehetőleg automata, és közepesen agresszív módot arra, h a blog frissülését, és létezését más oldalakon (személyes oldalról lévén szó, elsősorban facebookon) is híreljem

0 Comment(s). Add a comment or Trackback

Leave a comment ↓

Welcome back, (change)

submitting...