Stand by...

Blog helyzetjelentés

Először is jelent, mint már feltűnhetett, kaptam domain-t amit mostanra be is üzemeltem részben, emiatt ez a blog innentől a http://blog.kisskd.hu címen elérhető. A mai naptól végre a régi linkek (és minden egyéb cím, amivel ide lehetett hivatkozni) átirányítódik az újra, így nem lesznek halott linkek remélhetőleg, de “mindenki” átszokik az új címre. Egyszerűbb, szebb, jobb.

H a témát a blog körül tartsam még egy kicsit, elmondom, h az feed beüzemelés alatt áll Kikasz kérésére. Sok mindent akarok állítgatni, javítgatni, változtatgatni a blog motorjában technikailag, például egyre kevésbé tetszik a jelenlegi kinézet, és pár új dolgot is bele akarok fűzni a blogba (pl a GReaderes megosztásaimat, h látható legyen, mik tetszenek különösen abból, amit olvasok a neten). Tudom h ezek kb. csak nekem fontosak, de a kocka ott motoszkál benne, h vmivel mindig fejlesztgetni/javítgatni kell.

Az írással a szokásos probléma van: vagy ötlet nincs, de idő+lehetőség igen, vagy ötlet van, csak nincs lehetőségem/időm begépelni.  De majd próbálok javítani ezen, mostmár vázlatokat írok, h csdak a felét felejtsem el annak, amit a géptől távol kitalálok.

2 Comment(s). Add a comment or Trackback

  • Kikasz  20:36 May 07, 2009 

    Köszi, nagyon várom ám a feed-ed 🙂
    reader jó ötlet

  • Kiss K D  20:02 May 08, 2009 

    Jé egy hozzászóló Kikasz? :O Miket meg nem élhet az ember … 😛 A feed az megy, csak nem túl hatékony egyenlőre … Reader meg az új sablonnal együtt lesz

Leave a comment ↓

Welcome back, (change)

submitting...