Stand by...

Mint a hátramenés

Na igen, én pont olyan tudok lenni időnként. Adott például két lehetőség: A és B.

Mit ígér A? Punnyadást, unatkozást, egy- két beszólást, egy kényszeresen megtűrt környezetet, hasonló, megunt emberekkel.

És mi a helyzet B-vel? Kis változást, más emberek, más témák. Ha már az embereknél tartunk: lenne köztük olyan, akit nem ismerek (igazán) szóval nem ártana kicsit diskurálni velük, h ez a helyzet változzon. De ők (nagyjából) semleges egyének, akiktől csak “változatosságot” várok. De lenne még egy lány is, akivel kifejezetten szeretnék “összehaverkodni”, h a kettő közül melyik irányba, abban még én sem vagyok biztos.

Ezzel el is érkeztünk a problémához: itt unatkozok, és hallgatom a már megszokott beszólásokat. Miközben szeretnék közelebb kerüli ehhez a lányhoz, amihez egy nagyszerű kezdés lenne megmozdulni és odavonulni. Nem tartana sokból, pár méter, és még hívtak is végül.

Már nekem is feltűnik, h kerülöm a társaságot, legalábbis amikor minimálisat tenni kéne érte. Arról nem is beszélve, h nem ragadom meg a ritka alkalmat ennek a lánynak a megismerésére.

És miért? Ha oda mennék, ahhoz mozdulni kéne, ott kicsit oda kéne figyelni arra mit csinálok, és még kockázatos is lenne. Megeshet h rossz benyomást keltek egy lányban akit am meg sem ismernék.

Miközben mindezt érzem és tudom, mit teszek? Keresem a kifogásokat: fáradt vagyok,vannak ott akik nem túlzottan kedvelnek, stb. Ezek alapján néha eszembe jut, h életre képtelen vagyok ezzel a sok hülyeséggel.

ui.: Ez egy régi bejegyzés, amit most mutatok meg, erről az ötletről azóta kb. letettem, mivel nem sok jót jósoltak.

3 Comment(s). Add a comment or Trackback

 • Eszterke  14:00 Mar 21, 2009 

  “vannak ott akik nem túlzottan kedvelnek”–> nem akarok beleszólni, de ez az amit butaságnak tartok részedről. persze, minkdinke fontos, az, hogy mit gondolnak róla. van akinek kevésbé, vana akinek jobban, de ugye, lett kvolna kedved elmenni ide, amiatt a bizonyos lány miatt. de z is viszatartott, hogy sokan nem kevdelnek ott. aztmondom szard le. tudod…sosem fogsz oylan helyet találni ahol minkdi szeret, vagy minkdinek szimatikus vagy. akr maradj otthon.mert mindehol lehet találni olyanokat, akiknek senki nem felel meg. ne törödj velük. és igen tudom, nehéz. hidd el. nekemis olt ilyen problámám.nekem is egy másik mebre mondta ezt, és ezzel felnyitotta a szemem. elmentem arra a programra, és sok ember volt akit sem én nem kedveltem, se ő nem szeretett engem. és mi lett a vége?? mai napig nagyon jó barátok vagyunk. mert adtunk esélyt egymás jobban megismerésére. látod, ha másért nem, legalább ezért érdemes megpróbálni=)

 • mesx  16:30 Mar 21, 2009 

  Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz!!! Mindenkinek nem lehetsz szimpatikus, de nem is kell annak lenned…

  Persze talán adott pillanatban nem esik olyan jól az adott vélemény, de…:
  Azt hiszem, Seneca mondta (de ha nem, akkor bocs’ öreg!), hogy “Mindenki barátja nem barátja nem barátom nékem!” Én ezt igyekszem szem előtt tartani. Ha olyan valakivel találkozom, akit túl sokan szeretnek, az nekem mindig gyanús. Inkább legyen csak 1-2 barátom, de azok a barátaim legyenek, ne csak haverok, kedves ismerősök. De azt hiszem, erről már beszélgettünk, talán egyet is értettünk…

  Szóval hajrá, tárd ki a szíved, engedd be, ami / aki jönni akar! Ha jó, akkor jó, ha rossz jön, akkor meg abból is profitálhatsz. “Amibe nem halsz bele, attól megerősödsz…” Ezt is mondta valaki… Azt ugyan meg nem mondom, mire jó, ha olyan fene erős leszel, de egyszer még jól jöhet. 🙂

 • Kiss K D  18:23 Apr 18, 2009 

  Nem tudom mennyi tűnt ki a postból, de pont arról szólt, h szerintem is idióta ellenérveim voltak. Amit pedig a barátokat illeti, egyetértek, de itt barátokról messze nem volt szó, sőt …

Leave a comment ↓

Welcome back, (change)

submitting...