Stand by...

Szokás szerint rég írtam

Már megint majdnem két hete nem írtam, tuti h sok mindenről nem teszek említést, amiről igen, azt itt olvasd, fordított sorrendben.

Ma volt ruhabeszerzés, Aréna Pláza módra, eredmény 8-0 ide, 2 póló, 2 ingnyakú póló, 3 farmer rövidnaci, 1 másik rövidnadrág. Melléktermék még 2 darab könyv (PHP és MySQL témákban). A cipővásárlás viszont 2-0 oda, még mindig nincs, viszont ideges anyuci emiatt van. Erről az a véleményem, h tényleg válogatós vagyok cipő ügyileg, külsőre, belsőre is. Külsőre nem tetszik sok mostani “trend” ezért a cipők jó része kiesik, belsőre meg a lában idióta formájával van gond, így ez is szűkíti a lehetséges jelöltek körét. Ami eddig mindkét kritériumnak megfelelt, abból nem volt méret… A Mediamarktolás megint elmaradt, pedig már szívesen rabolnék.

Volt ma egy kis puhatolózás a Baki-weblap projectben, ez az amivel már rég óta szekálnak, az utóbbi napokban főleg. Ma meg hallgattam fél óráig, h nálam profeszionálisabb megoldás kell, amit el is hiszek, ám akkor engem nem kéne fárasztani. Meg kavarni nekem, mivel eddig mindig ezzel kellett volna foglalkoznom, amikor előre bejelentett programom volt, ámde mikorra megbeszéltük a kupaktanácsot, addigra mindenkinek jobb dolga akadt, szó nélkül… Kíváncsi leszek mi lesz ebből.

Lesznek dánok is ősszel, csak még a formomat kéen befejzeni. Az övék viszont nem hat meg, smi érdekes nincs a fiúkéban, akikből ráadásul csak négy jutott el hozzám, ami kicsit sovány létszám. Aki érintett az ügyben, az sasoljon a jobb oldali doboz tetejére. Az elosztás egyébiránt nekem nem tetszik, vagyis annak módszere, mivel aki kapja, marja, lefoglalom stilus az barbár, nem civilizált, és főleg egy gimis osztálynak való, ami sok minden máshoz is éretlen. Meglátjuk mi sül ki belőle.

Hirtelen ennyi az utóbbi pár napról asszem.  Egyébb dolgok röviden, mondatokban: Kaptam PH2/100-as csavarnyúzót gépszereléshez, bár a 75-ös jobban tetszene. Lesz rendszergazdánk, meg két új szerverünk, ennek örülök. Van lefóliázott tetőablak az irodában, ez fincsi hűvös. Gizáskodtam egy kicsit mostanság is. Jön Alex11-én, ennek örülök, remélem találkozunk.  Ennyi jutott még eszembe, a többihez a plürkjeimet tessék visszaolvasni.

0 Comment(s). Add a comment or Trackback

Leave a comment ↓

Welcome back, (change)

submitting...