Stand by...

Vissza ratyira

Visszaállok a ratyi sablonra. Ez van, még fejleszteni kell, és én ezt most gonoszan, onlineban teszem. Ez van. De szerintem amint kész lesz ez a sablon, kezdem a következőt, mert ez nem tetszik.

Felhívás!

Új sablonomhoz várnám a jó ötleteket, külön jó lenne mondjuk psdben, vagy hasonlóban. Megfelelő ötletekért, akár a saját sablonodat is megcsinálom, esetleg beállítgatom neked a wordpressed!

Lennének honorálatlan kérés/kérdéseim is:

 1. Szólj hozzá!
 2. Itt a kommenteknél kérlek add tudtomra, hogy használsz-e avatart, és ha igen, hogy szeretnéd itt hazsnálni? Ide feltöltöd? Gravatar? MKAvatar?
 3. Szerinted milyen permlinkek lennének jók? Permlinkek azok az egyedi címek, amin keresztül elérsz direktben egy egy bejegyzést. Pl.http://mars.bakilex.hu:50000/blog/hello-world.kisskd a Hello World! bejegyzéshez. Ha csak a post cím(ének egy rész)e lenne benne, az nem jó, mert az idő folyamán könnyen előferdülhet két egyforma. Ezt elkerülendő a dátom (egyes részeit) és/vagy egy egyedi számot (a post IDjét) kéen belefűzni. Ti mit preferáltok? Példák: http://blogom címe.hu/év/hó/nap/postcíme(.kisskd), vagy http://blogom címe.hu/postcíme-idszám(.kisskd) és hasonlók. Na mi legyen, ez is írd a hozzászólásokhoz.
 4. Milyenek a kiemelések? Ha végignézitek, van egy szöveg, amiben vastaggal kiemelgettem szavakat? Van értelme, jobb így? vagy rosszabb? Esetleg valami javaslat?
 5. Mit szeretnétek a hozzászólásoknál? MI kell mi nem? Avatar, e-mail értesítés, másik hozzászólásra válaszolási lehetőség, előnézeti kép, formázás(vastag, dőlt, stb), beszúrható linkek? Egyéb saját ötlet, aminek örülnétek?

Na szóval? Írd meg légyszi! Köszönöm.

4 Comment(s). Add a comment or Trackback

 • Blanks  20:31 Jun 28, 2008 

  Felhívás jól hangzik.. csak félek ha én adnám az 5letet az nem nagyon tetszene 😛 😀 de még mindig agyalok azért rajta ^^
  Ava az jó lenne meg több hangulatjel… és h lássuk is h mienek vannak… (vagy lehet most is lehet vhogy csak én vook béna ^^’)
  és igéretet teszem h igyekszem ide visszajárni… komolgatni (meg megnézni a hangulatjeleket 😀 )
  +minden jöhet amit felsoroltál… 😀

 • Kiss K D  19:50 Jun 29, 2008 

  Én azért kíváncsi lennék az ötleteidre, mert tetszenek amiket alkotsz néha.

  Avatar van, hogy ha regisztrálsz a http://gravatar.com oldalon. (ha ehhez van kérdésed, mondd) Vagy neked melyik megoldás tetszene? Az mkavatar jobban tetszene? Vagy regisztrálsz és feltöltöd ide? Vagy egyéb ötlet hogyan oldjam meg?

  A hangulatjelekre egyik nap majd keresek vmi megoldást, meg le is cserélem őket, nem tetszenek.

  Ha visszajársz, és írogatsz, annak örülök! 🙂

  És egyéb tanácsokat, ötleteket is várnék.

  Dani

 • Dave  18:49 Jul 09, 2008 

  Dani azt írtad kommenteljünk, de komolyan erre mit lehet írni??^^

 • Kiss K D  20:48 Jul 09, 2008 

  Válaszolj pl az itt lévő kérdésekre… PL akarsz-e avatart? és ha igen milyen rendszerrel? Na aztán a többi ponton is végigmehetsz és válaszolhatsz 😀

  Dani

Leave a comment ↓

Welcome back, (change)

submitting...