Stand by...

3 nap szarakodás

Na igen, ez van, már három napja itthon lennék, mert szünet van, ehelyett az irodában posvadtam… 😀

Kezdődött a hétfővel, mikor vala, hogy nagyim felkeltett anyu parancsára, hat után nem sokkal, végülis, éljen, szünet van:D. Aztán ripsz-ropsz, fél perc alatt megamra húztam vmit, és start a bringával anyumhoz. Hegynek fel, hegynek le, én még mindig nem tudok bringázni. Mindezt fagyiban. AZtán irodában minden szétszed, összedob, pinggel, netet néz, jó, aztán megint nem, aztán megint igen. Router magától visszaáll. Szóval a kedves anyukád invitel… Hívogatás, próbálgatás, bejelentés, majd megnézik… Várom a beígért szerelőt, meg közben megcsinálom Gagyinak a WLANt a notebookra, és a PDAra. Aztán 1kor rájövök, mikor még mindig várok, hogy hupszi, 2től német. Szóval oda is elröppentem, szar volt, de legalább rögtönöztem egy 5ös TZt. De beszélni még mindig nem szeressek. Aztán apum haza fuvarozott, merthogy ugye én 1 szál pulcsiban mentem a világ másik végére eső előtt.

Aztán jött a tutika kedd… Na igen, megint mentem az idrodába, csak mostmár délelőtt. Próbáltam tartományt állítgatni, jogosultságokat osztani, stb. Nem nagyon sikerült. De megint elszúrtam egy napot kb. Aztán hazahoztam az ott maradt bringám. Magamhoz képest ritka jó időt jöttem, 8 perc. Eggyel sem találtam több zsákutcát, mint amit ismertem, ennek örültem.

Majd a nagyszerű szerda, azaz ma. Most reggel azzal keltem, hogy megyek-e én rendszergazdajelölttel beszélgetni. Mentem. Volt egy apró probléma, az hogy elnyaltam egy embereset a kétkerekű, lábhajtásos járművemmel. Aztán mentem tovább, na most még azért is találtam 2vel több zsákutcát. Anyum kicsit morci volt, és hazaküldött pirsofestékezésre, mert az alakrom egy részén folytonosági hiányos a bőr, de rendesen. Ez legalább hasznos is volt a nap az idodában, megkérdeztem a legtöbb dolgot amit akartam. Egész jónap tűnik a dolog. A nagy dilemma, hogy linux vagy winfos szerver. Én linuxra szavaznék, de nem is tudom:P Majd elválik. Csináltam Orsinak visszaigazolást, másnak meg Acrobat Readert.

Aztán jött egy kis jobb program, ebéd a Pizza Maxban anyuval, és Orsival. Ez nem volt rossz, jót ettem, a “társoság” szerint túlzott mennyiségben is, pl. Orsi gyerekmenüjéhez képest. Volt egy kis, be nem fejezett, és nem befejezendő “vita” anyummal, amiben én egyenlőre inkább hallgattam. Orsi volt oly elvetemült, hogy azt mondta, majd eljön velem pl. digitáblát venni. Anyumnak lehet igaza van, hogy úgyse fogja sokáig bírni. Am jó társoság, mert állati kifejezéseket használ néha mindkettő, félelmetes amit művelnek magukban, összefogva főleg. Szövegek pl.: “macifaszát”, “hiénázás rajtam” és hasonlók. Majd volt egy kis Metrozás, ahol mert miért ne, anyum írt a panaszkönyvbe is. Kissé talán túlreagálta, de tényleg kibaszás, hogy sehol nem írják, hogy csak 1-4 hetes rendelésre van térburkoló kavics.

Most itt ülök, egy félig elszart szünettel, és egy égő karral. Jó vagyok ugye?

0 Comment(s). Add a comment or Trackback

Leave a comment ↓

Welcome back, (change)

submitting...