Stand by...

Sportnap

Hát ez is megvolt. Túléltem. Alapjában véve nem volt rossz. De mindjárt a tárgyra térek, mert sietek, reggel van, mindjárt jönnek értünk 😛 Szóval nézük gyorsan különböző szempontok szerint a szombatomat:

Egyrészt korán kellett kelnem, ez van, 7:20-kor meccs volt. Na igen, a kézizés. Ez volt az ami még kevésbé ment, mint általában. Egyszerűen kritikán aluli volt amit műveltem. Legbarátibb számítások szerint is, két db tiszta ziccert hagytam ki, egyet lőttem a kapusba. Ezenkivül 2 labdát is Dodóba lőttem mert miért ne… Ezen kivül kisebb apróságok még amik nem mentek: passzolás, kapuból kilövés, megint passzolás, védés, meg hasonlók. Az a meccs amikorra kb belejöttem, az az utolsó volt, de addigra is csak kb, és ráadásul az volt az a meccs, ahol a légiakrobatákat néztük … más dolgunk nem volt. Végül a “szégyenteljes” eredmények: 2 (Csík+hetedikes lányok)vs. Kókusztej: 6:3; Quattro Farkas(9a+b) vs. Kókusztej: 9:4; Kaktusfeige(ha jól emlékszem a névre, Gyöngy, meg a légiakrobaták) vs. Kókusztej: 8:4.

Minden díjazottnak gratulálok, ha jól számolom minden sportágban kapott valaki az osztályból vmilyen ajándékot. Mindenki nyert már vmit a sportnapon, csak én nem, ez zavart az eredményhirdetésen, de ez van, béna vagyok, és lehet hogy rosszul is döntök.
Azt is eldöntöttem, hogy jövőre határozottabb leszek a csapatválasztással kapcsolatban sokkal. De az is felmerült bennem hogy keresek olyan hülyéket, akik lennének velem egy csapatban. Majd meglátjuk, sokára lesz. Az mindenesetre tuti, hogy Kata néni jól kitolt velünk, hogy utólag közölte, hogy külön játszanak majd a kicsik meg a nagyok. Pedig jövőre már kicsi smiképp nem leszek. 🙁

Ezenkivül beszélgettem emberkékkel, volt akit nem értettem mit művel, és miért, és mikor mit, de ezen már egy ideje filózok. “Kis is békültem” valakivel, vagy legalábbis megbeszéltünk, hogy felfüggeszthetnénk a beszólogatásokat. Ez nem rossz ötlet, mert alapjában véve lehet hogy nem is rossz fej. Ezt majd az idő eldönti, vagy nem, akkor sincs armagedon. Kiváncsi lennék, hazatalált-e végül??! 😛 Sokat beszéltem egy süsü egyénnel is, aki még mindig jófej:)

Asszem most ennyi, és még bele is fértem a reggeli időbe. Ha más is eszembe jut, majd még leírom.

Mégsem fértem bele … A címkézés, és a publikálás kimaradt, szóval msot fejezem be! Napközben eszembe jutott pár dolog, de már el is felejtettem… Majd legközlebb ..

0 Comment(s). Add a comment or Trackback

Leave a comment ↓

Welcome back, (change)

submitting...