Stand by...

Nyúlbul vagy Bunny Party vagy legyen ami tetszik

Hát nem is tudom … Ez volt ebben az évben a második osztályunk által szervezett iskolai program, de én nem voltam elragadtatva tőle.

“Kissé” mi is szétszórtak voltunk, de a “felsővezetés” is érdekesen kezelt egy-két dolgot. Konkrét hibának nevezhetném a “szakterületemen” hogy nem volt előre szövegünk, ami mint megtudtam hiba, improvizálni nehéz. Másik hiba volt, hogy azt hittem, én el tudom mondani amit akarok, de ez már nyáron sem ment, mármint én nem tudok hangosan, érthetően, hosszan beszélni … Az is probléma volt, hogy Kori valamiért kiosztott 3 egyforma térképet a legelején, szóval kissé összetorlódtak az emberek az állomásoknál. Ezen kivül voltak még szervezetlenségek …

A résztvevők meg megint megleptek, milyen primitív emberek vannak. Innentől szerintem minden hasonló programot IQ teszttel kéne kezdeni. Mert voltak túl kicsik, és voltak akik nagyobbra nőttek, csak az agyuk maradt vissza. Az előadásokról meg annyit, hogy nagyon nem volt a korral egyenesen arányos a minőségük.

Először azon lepődtem meg, hogy bizonyos egyének, akiket a jövőben többet többet fogok látni, és ezt az angoltudásuknak köszönhetik(elvileg), azok a hatodikosoknak való angol keresztrejtvényeket nem tudnak megoldani. De egyszerű magyar “rejtvényeket” sem fognak fel, de úgy gondolják, hogy mindenki értük rajong, és Ők olyan leereszkedően, hogy szóbaállnak az emberrel, vagy esetleg ellátogatnak a TIGbe.

A másik hogy már kedves iskolánkat látogató egyének is pár évet letagadhatnánkat az előadásuk alapján.

Egy-két emberke eléggé meglepett, páran pozitívan, páran negatívan. A másodikból volt több sajnos, és egy különösen rosszul esett. Azért mert igaz nem ismertem, mégis meglepően szimpatikus volt, olyannyira hogy ezért a véleményemért még vitázni is kezdtem olyanokkal, akik ezek szerint jobban ismerik. Ez bántó… De ez van, az főleg zavar, hogy ez később még jobban fog zavarni. (na aki ezt megértette, az profi, mert én sem értem mit írtam :P) De voltak olyanok is, akik nagyon jófejnek bizonyultak.

0 Comment(s). Add a comment or Trackback

Leave a comment ↓

Welcome back, (change)

submitting...